Бившият кадър на Pussycat Dolls Кайа Джоунс разбуни духовете с шокиращи разкрития за работата си в групата.

„Моята истина е, че не бях в момичешка банда а в кръг от проститутки. Случи се така, че пеехме и бяхме известни, докато хората, които ни притежаваха прибираха парите. Колко зле беше, ще попитате. Достатъчно, за да си тръгна, да загърбя мечтата си, колегите си и сделка за 13 милиона долара“, обясни в социалните мрежи тя.

Джоунс бе категорична, че висшестоящи в индустрията казвали на момичетата от групата, изстреляла в орбитата на звездите и Никол Шерцингер, с кого трябва да преспят.

„Това са отвратителни и абсурдни лъжи!“, заяви от своя страна Робин Антин, основателката на Pussycat Dolls.

След признанията на Джоунс тя разказа пред медиите, че Кайа никога дори не е била част от бандата, а временно попълнение, което така и не успяло да навлезе в бранша. Кайа попада в момичешката група през 2003 г., когато е едва тийнейджърка, а официално се разделя с нея две години по-късно.

По думите на Джоунс повод за разкритията й дала престрелката в Лас Вегас, където тя била на територията на инцидента само няколко часа по-рано. Въпреки това скептици заподозряха, че причината се корени в новината, че Pussycat Dolls се събират отново след осемгодишна пауза.