Риалити звездата Кайли Дженър се нареди сред 30-те най-успешни предприемачи в търговията на дребно и онлайн, които все още не са навършили 30 години.

Сестрата на Ким Кардашиян е най-младото попълнение в списъка на сп. „Форбс”, а мястото си в него тя заслужи със собствен бранд разкрасяващи продукти “Кайли Козметикс”. Само от колекцията си с червила и гланцове през изминалата година, 19-годишната звезда е придобила в сметката си седемцифрена сума, твърдят източници пред yahoo.com.

Освен онлайн, красавицата продаваше временно продуктите си и в магазин в Ел Ей, разпростиращ се в долината Сан Фернандо. За да присъстват на официалното откриване в началото на декември, фенове пристагаха от всички краища на страната и лагеруваха през нощта пред вратите с цел да са сред първите посетители на помещението.

Магазинът по план беше отворен само в рамките на голямото предколедно пазаруване. От козметичния си бизнес Дженър е спечелила общо 18 милиона долара за 2016 г. Така тя се нарежда на второ място по приходи в известното си семейство, след Ким.