19-годишната Кайли Дженър участва в провокативна фотосесия за сайта за красота Violet Grey и даде откровено интервю.

В него, риалити звездата разкри, че под натиска на социалните медии, тя се е пристрастила към козметичните процедури и филърите за устни.

„Бях обсебена от устните. Винаги съм искала да изглеждат по-добре и за това започнах да си слагам филъри“, каза тя.

Както знаеш, наскоро Кайли отвори собствен магазин в Ню Йорк, където се продават гримове с нейното име – червила, сенки за очи, моливи за устни и различни аксесоари.

„Винаги съм знаела, че искам да създам собствена линия червила. Обикновено, момичетата използват червило и молив за устни, но в различни цветове. За това аз предлагам цялостна колекция, в която нюансите на продуктите си подхождат един на друг“, обясни Кайли пред сайта.

На въпроса дали в бъдеще тя би предоставила правото на друг да ръководи развитието на марката й, Дженър бе категорична, че е обсебена от бранда и никога не би дала на друг да се занимава с него.

Инстаграм звездата добави още, че не би могла да живее без социалните медии.

„За мен социалнтие медии са всичко. Те биха могли да имат и отрицателен ефект върху знаменитостите, но какво бихме правили без тях“, чуди се тя.

Относно слуховете, че Дженър си е слагала импланти не само в устните, но и в гърдите, завездата е категорична – няма такова нещо. Нейното обяснение е, че тялото й все още расте и се променя, което е причината бюста й да изглежда по-голям от преди.