След последната драматична раздяла, която Кайли Миноуг преживя, сега певицата смята, че май сама й е най-добре. 49-годишната звезда беше сгодена за Джошуа Сас, но до сватба така и не стигна – двамата се разделиха, след като се появиха информации, че той й е изневерявал.

„Ако трябва да съм напълно честна, в момента, в който останах сама, се почувствах по-добре. Не ни беше писано да сме заедно. Знам, че хората обичат да ми слагат етикет и смятат, че само се провалям с мъжете, но може пък да не ми е било писано да срещна мъжа на живота си“, сподели в интервю певицата.

Преди време тя разкри, че се е примирила и с факта, че няма да има деца, въпреки че много иска да стане майка. „Разбира се, че се чудя какво би било да бъда майка и да погледна в очите на децата си, но съдбата си е съдба. Няма да лъжа, това ми носи тъга, но няма да се оставя тези чувства да ме завладеят. Имам предвид... какво мога да направя? А и дори по някакво чудо да забременея на тази възраст, въобще не съм сигурна, че ще успея да се справя“, каза тя.

Източник: eva.bg