Певицата Кайли Миноуг признава, че много обича предизвикателствата и винаги се опитва да разбере как би реагирала 94-годишната й баба в определена ситуация.

"Обичам да съм предизвикана от нещо, никога не се отказвам, докато не видя, че няма друг вариант. Много съм упорита и решителна", коментира изпълнителката.

"Моята тайна е, че винаги се опитвам да разбера как би реагирала баба ми в ситуацията, в която аз попадам. Преди години я попитах как е възможно да е толкова готина, а тя ми отговори, че просто трябва да се нося по течението. Много силна жена е, преместила се е да живее в Австралия с 6-те си деца, които е отгледала сама. Тя е моят пример в живота", добавя Миноуг.

Кайли, която миналата година се раздели с приятеля си Андрес Веленкосо, сподели, че е посрещнала новата година сама, което и е дало възможност да се помири със самата себе си и да си даде шанс да започне наново.

"Беше много спокойно, много тихо и успях да размишлявам върху случилото се през изминалата година", разказа певицата в интервю пред списание "Stylist".

"Не можеш да продължиш напред, ако не си в мир с вътрешното си аз", споделя звездата, пише БГНЕС.