Кайли Миноуг, която наскоро се раздели с приятеля си Джошуа Саси, с когото бяха дори сгодени, се опитва да се върне в миналото.

Според австралийските медии певицата се е върнала при Оливие Мартинез, с когото преустанови връзката си преди 10 години. Инициативата дошла от страна на актьора – той, според източниците на информация, веднага след като разбрал за раздялата на Кайли и Джошуа, й се обадил и й предложил подкрепата си.

„Оливие й се обади и от тогава са заедно“, цитират медиите източника.

Колко далеч са стигнали отношенията на бившите любовници не е ясно, но близките й били разтревожени, че Оливие е отново в живота на певицата. Те искали да са сигурни, че тя няма да получи нова травма и смятали, че актьорът е просто за запълване на празнотата в живота й.

Кайли и Оливие се срещата в продължение на 5 години – от 2002 до 2007 г. Именно Мартинез бил голямата опора и подкрепа на Кайли в борбата й с рака на гърдата. Във всичките си интервюта Кайли му благодареше и казваше, че без негова помощ успехът нямало да бъде възможен. Но вместо с очаквана сватба, връзката им приключила с раздяла.

Причина за това станала мимолетно увлечение на Мартинез. Година след това Мартинез се оженил за актрисата Хали Бери с която имат дъщеря, но през декември миналата година двойката официално обяви раздялата си.