52-годишната австралийска попзвезда Кайли Миноуг за пръв път ще мине под венчило, съобщава The Mirror. Избраник на красивото миньонче е 46-годишният Пол Соломонс, креативен директор на британското издание на списание GQ. Новината е потвърдила мащехата на Соломонс, която е заявила пред журналистите: „Много сме развълнувани от предстоящото събитие. Пол едва наскоро ни съобщи за всичко това. Изключително сме щастливи за тях с Кайли.

Повече нищо няма да кажа, тъй като съм обещала на Пол да запазя дискретност. А аз прекалено много го обичам, за да не сдържа думата си“. Тя отговори на въпроси на британското издание от семейния дом в село Ланбрадак, Южен Уелс. Глория е омъжена за бащата на Пол от 41 години. Двойката е започнала да се готви за сватбата, но мястото и времето за провеждане на радостното събитие засега се пазят в тайна. Представители на певицата засега не са коментирали.

След поредица нещастни любови, включително с певеца Джейсън Донован и трагично загиналия музикант Майкъл Хъчинс, Кайли бе в дълга романтична връзка с актьора Джошуа Сас и двамата щяха да сключват брак през 2016. Навреме обаче стана ясно, че той не й е бил верен и годежът им беше разтрогнат. Певицата започна да се среща със Соломонс през 2018 г. Двамата са се запознали чрез общи приятели.

Когато започна да излиза с Пол през 2018 г., Миноуг промени мнението си за брака. След като се раздели с годеника си Джошуа Сас, певицата заяви, че бракът не е за нея. След срещата с Пол тя коментира: "Може и да е, може и да не е". Миналата година популярната изпълнителка и продуцент каза за връзката си: "Срещнах човек, с когото се чувствам добре."