Кайли Миноуг втрещи лондончани от района на Abbey Road Studios , като се появи на улицата с ролки на главата.

Ако в подобен вид излезе от дома си някоя квартална лелка, това може би няма да направи особено впечатление на околните. Но Кайли се отличава с безупречно чувство за стил, пише www.eg.ru. И този път облеклото й бе забележително и стилно: панталон в модна линия, сако и елегантни обувки. И за капак – ролките!

Въпреки нелепата подробност, 44-годишната шоу звезда изглежда по младежки свежо. Тя се усмихваше сърдечно на папараците и дори позира за снимки, пише kliuki.bg.

По-късно Кайли обясни в Twitter, че не й стигнало време да мине през фризьорския салон и за да не закъснее за студиото, сама навила кичурите си на ролки. В Abbey Road Studios певицата трябвало да позира за фотосесия, която – в крайна сметка – според нея се получила великолепно.

Учудващо е как Кайли, която имаше сериозни здравословни проблеми, успява да съхрани младежкото си излъчване и да изглежда поне с 10 години по-млада. Твърди се, че тя не полага някакви особени старания за това. Певицата обича да казва, че тайната на младостта е в здравословната храна и чистата вода.