Аштън Кътчър разкри как той и любимата му Мила Кунис са избрали име за новородената си дъщеричка.

Актьорската двойка, които се сдобиха с момиченце в началото на октомври, решиха да го кръстят с необичайното име Уаят Исабел.

В ТВ интервю актьорът разкри историята зад любопитното име на първородната си наследничка.

"С Мила отдавна бяхме решили как ще кръстим бебето си, но после тя забременя и ми каза, че това име просто не е правилното, не е нашето име", разказва Аштън.

"Затова се отказахме от него и аз започнах да мисля други имена. Предлагах на Мила всевъзможни глупости и буквално си записвах всичко, което чуя", допълва още пресният татко.



"Една вечер отидохме на баскетболен мач и мен просто ме озари гениалната идея да кръстим бебето Уаят, а Мила моментално се съгласи", признава Кътчър.

Освен това гордият татко признава, че второто име на щерка му е по семейна линия.

"Дядото на Мила се казва Ицхак, за това решихме второто име на Уаят да е Исабел, за да запазим семейната традиция", казва Аштън.

Актьорът допълни още, че той и годеницата му нямат бавачки и се грижат сами за новороденото си бебе, като често им се случва да не си доспиват или направо да будуват по цяла нощ до креватчето на малката красавица, защото тя честичко им демонстрирала колко силно може да плаче.