Полусестрата на Джулия Робъртс Нанси Мот разкри, че известната актриса я е малтретирала емоционално, заради проблемите с теглото, които имала.

В "най-дебелия етап" от живота си Нанси тежала 140 кг., а сега е успяла да стопи килограмите си на 70.

Именно излишната маса и причинила най-големите душевни травми в живота й, но по-голямата й сестра вместо да й помага, се е подигравала, предаде БГНЕС.

"Когато бях в гимназията, Джулия беше по-голяма и непрестанно ми напомняше, че съм дебела. Това ме нараняваше много. През цялото време бях тъжна", разказва 37-годишната Нанси.

Днес и двете се опитват да променят мнението си една за друга, независимо, че Нанси не вярва, че отслабването й ще промени отношенията им.

Думите на Нанси обаче не отговарят на изказванията на Робъртс, която пък преди време сподели, че никога не е искала да бъде "Хубава жена", защото красотата не е най-важната в живота.

На 44 години тя каза, че никога не е смятала красотата за важна и дори обясни, че макар за ролята си във филма "Хубава жена" да е трябвало да се подлага на строга диета, най-важното според нея било широката й усмивка.

Робъртс сподели още, че не се притеснява от закръглените крака и бедра, въпреки че винаги е била спрягана за секссимвол на 80-те.

В живота й е имало моменти, когато не се е чувствала достатъчно привлекателна, но ролите са й помогнали да осъзнае, че щастието не е само във външния вид.