Да избереш перфектната рокля за червения килим, така че да си подсигуриш място в класациите на най-добре облечените звезди, изобщо не е лесна задача. Особено пък, когато става въпрос за престижни церемонии като наградите Оскар, които ще бъдат раздадени само след около седмица.

Ето как Холи Бери решава проблема с избора на перфектната рокля: „Преглеждам всичко, което екипът ми или дизайнерите искат да нося. Пробвам всеки тоалет по отделно – как изглежда при различно осветление, как се ходи с него, как се седи. Гледаме при всеки възможен сценарий да ми стои добре. Понякога роклите показват повече плът, но Господ ни е дал крака, за да ги показваме“. Все пак Холи Бери обича да показва не само краката си, пише eva.bg

Що се отнася до бижутата, от гледна точка на опита актрисата има специално отношение. „Омръзна ми да нося взети под наем бижута, които топ фирми и дизайнери упорито се опитват да ни пробутват. Не искам вече да се чувствам като Пепеляшка – в края на церемонията да те причакват и да си ги вземат обратно, а ти оставаш някак си гол и без достойнство. Затова вече си нося своите бижута“, обобщава тя.