Нищо по-малко от шопинг в Лондон не е достойно за подготовка на Лорда за влизане в Къщата.

Четири нови пижами, ушити в частната шивалня на кралското семейство, ще влязат заедно с Лорд Минчев в Къщата. Те представляват дълги памучни роби по подобие на арабските гелабии и ще бъдат придружени от меки пантофи с монограм на принц Чарлз.

Пременен в тези пижами с марокански фес на главата (Лорда си е поръчал в известна лондонска шапкарница два такива феса “за да внася смут в къщата” по неговите думи), Евгени Минчев ще вари турско кафе на съквартирантите от специално медно джезве, скъп подарък от Стефка Саботинова.

Tака Лорда вижда една типична сутрин в Образцовия дом - надали това е представата и на останалите съквартиранти, но това предстои да бъде видяно.



Прическата, на която Евгени Минчев изключително държи, ще се поддържа от седем флакона лак за коса, които той ще донесе в Къщата. Също така в куфарите му ще се помести и старинно огледало от 17-ти век, с помощта на което той ще може да оглежда внимателно тила си.

За да е сигурен, че прическата му няма да спадне по време на сън, се е обзавел и със специални възглавнички за коса, които ще монтира на главата си през нощта, за да пазят прическата му.

След всичко изброено, най-голямата изненада, която Лорда е подготвил на продуцентите е, че наместо да влезе в Къщата, следван от множество куфари, подобно на Еди Мърфи в кутовия филм “Пристигане в Америка”, г-н Минчев ще влезе само с две скромни чанти.

Как успява да побере всичко в тях - това е една от множеството “малки тайни” на Лорда, които ще забавляват съквартиранти и зрители от 15 септември от 20:00 часа по Нова.