Ангелите на Victoria’s Secret са най-известните момичета от модния бранш.

Всяка година те сътворяват невероятно шоу, за което се говори и месеци след края му. А за да не ни липсват, всеки месец публикуват фотосесии с нови модели бельо, както и снимки в различни списания.

Как обаче поддържат удивителните си фигури? Красавиците твърдят, че формата им се дължи на здравословното хранене и ежедневните тренировки.

Адриана Лима

Бразилската прелест се съблече по бельо за шоуто само 6 седмици, след като беше родила. Пред CBS тя определи преживяването като "най-голямото предизвикателство в живота й".

Перфектната j фигура се дължи не само на добър ген, но и на строго спазване на хранителен режим. Лима пие по един галон вода дневно (1 галон е равен на 3,785 литра по стандартите в Щатите и на 4,545 литра по британската мерна единица - бел.ред.), а 9 дни преди голямото шоу консумира само протеинови шейкове.

Два дни преди Victoria’s Secret Fashion Show бразилката спира да пие по галон вода и започва да приема нормални количества, а 12 часа преди да излезе на подиума спира всякакви консумации.

Тренировката й пък е задължително по два часа дневно или дори повече.

Миранда Кер

Чаровната австралийка неведнъж е казвала, че поддържа фигурата си с йога. Диетата, която спазва, се определя според кръвната група и е дело на д-р Питър Д’Адамо. Според нея, хората от различни кръвни групи усвояват хранителните вещества по различен начин.

Как отслабват моделите на бельо?Guliver/Getty ImagesКръвна група 0: Препоръчителни са храни с високо съдържание на белтъчини, в това число месо, птици, риба, както и разнообразни плодове, докато зеленчуците, част от зърнените, бобови и млечни продукти, не са подходящи.

Кръвна група А: Препоръчва се вегетарианска диета със соеви, бобови или зърнени култури, с плодове и зеленчуци, както и с малко риба.

Кръвна група В: За вас са месните продукти, но пилешкото не е желателно. Някои бобови и зърнени култури също могат да не ви се отразят добре, но затова пък не се притеснявайте да консумирате големи количества  плодове и зеленчуци.

Кръвна група АВ: Съчетавайте препоръките за предишните две групи. Препоръчва се предимно вегетарианското хранене, комбинирано с малко количество месни и млечни продукти.

Кандис Суанепул

Чаровната блондинка е едно от най-чаровните попълнения в "ангелското войнство". Пред Hollywood Life тя признава, че обожава да тренира бокс. За необичайния спорт южноафриканката отделя поне 3-4 дни от седмицата. Когато пък се умори, се отдава на релаксираща йога, пишат от jenite.bg.

Хранителният й режим обаче предизвиква съмнения. Тя твърди, че държи на добрата закуска и най-често тя включва кроасани, яйца, бекон, зеленчуци, омлет, ориз. Но пък ако си ги позволява веднъж дневно и после ги изгаря на тренировки, сме склонни да й повярваме.

Казва, че не се въздържа от нищо, дори и това да включва пица, бразилско хлебче с кашкавал или каквото и друго калорично изкушение я съблазни.