"Не ми се работи повече в телевизия - това със сигурност ще ви зарадва. Бих искала да съм зад кадър повече, да бъда част от сценарен екип като този, в който аз да манипулирам хората до степен, в която те да изтрещяват и да се обиждат."

Това заяви Лара Златарева в лайв чат във Фейсбук страницата на "Биг Брадър" днес. Бившия кадър на БНТ призна, че пет дни след излизането си от шоуто все още не може да свали слънчевите си очила. Причината не е в нежеланието й да бъде заговаряна по непознати по улицата и да се прави на интересна, а в болезнената адаптация на очите й към дневната светлина.

"Хора, 40 дни да живеете на лампи, и с вас ще е така. Много е трудно.", призна жената, чието малко име за едно поколение зрители си остана Кака.

На въпрос "Би ли водила "Милион и едно желания" днес Лара отсече: "Това предаване е абсолютно безсмислено. Кой каквото иска да гледа сега може да си го изтегли от интернет. Няма нужда да пише на някаква кака, която отдавна е станала леля, кое филмче иска да му пусне."

Лара призна, че й е криво заради хейт вълната в социалните мрежи по адрес на Ирина Тенчева.

"От 24 часа вие виждате само 45 минути. Нещата, които са излъчени, са факт, но освен тези конфликти имаше и много смях. Ирина е пич, тя е много готина. И не разбирам как можете да мразите човек, когото познавате от телевизора. Човек, с който едва ли някога ще се срещнете.", каза Златарева.