Лара Береану, известна като Кака Лара от емблематичното предаване "Милион и едно желание" избухна в сълзи в студиото на Гала. Лара беше на гости в "на кафе", заедно с дъщеря си Бенджи.

Когато 13-годишното момиче излезе за малко от студиото, за да се отдаде на стилистични експерименти с Кремена Халваджиян, майка му започна да ридае.

Кака Лара сподели, че се намира в много труден период от живота си и за съжаление, покрай всичко, което се случва в семейството, Бенджи пораснала много бързо.



На въпрос на Гала дали Владо е човекът, който бърше сълзите й, Лара само отговори, че той е човекът, който ги вижда. Тв водещата сподели, че всичко около нея, което е смятала за даденост, едно след друго се срутва.

Намекна, че с Владо вече не гледат в една посока, не се радват на едни и същи неща и разликата в годините много тежи.

„Владо е добър човек, но до мен е единствено Бенджи", така актрисата коментира сложната ситуация, в която се намира в момента семейството й. За първи път в живота си Лара призна, че си позволява да свали маската на купона и да се покаже такава, каквато е - слаба, ранима и много чувствителна.

След което сподели, че винаги се е съобразявала прекалено много с хората около себе си, но вече е разбрала, че не си заслужава, защото никой не живее нейния живот.