Слух за интимни отношения между Валери Божинов и Моника Валериева разбуни духовете.

Подозренията хвърли анонимен източник, близък до семейство Божинови.

Според клюката Валери здравата е лапнал по приятелката на Андреа и постоянно търси компанията й. Именно сочената за двойничка на Николета била причина Божинов и НиЛо да се разделят, пише hotarena.net.

За никого не е тайна, че Моника Валериева и Андреа са първи дружки. Дупничанката нашумя особено покрай видеото към парчето „Искам, искам” на Андреа. След това се снима чисто гола в дебютния сингъл на рапъра Strikeout и тотално затвърди скандалната си слава.

Неслучайно някои свързаха приятелството между Моника и Андреа като причина за интригата с Валери.

*Моника

„Андреа си прави пиар. Нищо чудно тя да е изпратила сигнала до медиите, за да си направи реклама. Скоро ще снима нов клип и сега подготвя почвата”, коментират интернет потребители в пространството. Те не вярват, че Валери би се влюбил в Моника Валериева.

Самата Андреа пък реши да коментира ситуацията така: ''Личният живот на моята най-добра приятелка си е неин и аз никога не бих го издала публично, камо ли да си правя PR с хора, които не ме интересуват!''

Други пък също са на мнение, че цялата история е пиар, но скалъпен от самите Валери и Николета. Според тях в реалната си Фейсбук страница Божинов умишлено не се е сприятелил със съпругата си, за да предизвика интрига и да гръмнат медиите с новини за тях.

Все пак не са малка част и феновете, които вярват на слуха за изневярата на Валери. „Тя и Алисия викаше: „Не е вярно, Валери не ми изневерява, няма Фейсбук”. Но накрая разбра колко е била сляпа. Сега разликата е, че Николетка знае, ама не й се иска да го признае, защото хората ще разберат, че животът й не е приказка. Има мъж, който изневерява непрекъснато, Фейсбук профилът му е пълен с манекенки. Радостните снимки на щастливото семейство са фалш и измама, Николета гледа детето, докато мъжът й си гледа манекенките”, пише интернет потребител.

А според вас каква е истината за отношенията между Валери и Моника Валериева?