Бивш бодигард на Анджелина Джоли определи холивудската актриса като "пълно куку".

Мъжът, който се идентифицира единствено като Бил, работил за актрисата, носителка на "Оскар", в началото на връзката й с Брад Пит, настоява, че тя изобщо не отговаря на имиджа, който се опитва да поддържа пред обществото.

"Анджелина има обществена и лична персона. Според мен истинската Анджелина е егоцентрична и маниачка на тема контрол. Тя няма никакво търпение. Не прави нещата от състрадателност или добросърдечност. И е пълно куку... тя вика и крещи много, а след това си тръгва", посочи бившият охранител на звездната двойка.

Той допълни, че Анджелина, която отглежда шест деца с Брад, е готова да изкара гнева на партньора и децата си.

"Тя изчезваше в апартамента си с часове, оставяйки персонала и Брад да се справят с децата. Наказваше ги с мълчание", посочи Бил пред списание Touch Weekly.

Брад и Анджелина официално са заедно от 2005 г., скоро след раздялата на актьора с бившата му съпруга Дженифър Анистън. Те се радваха на спонтанен секс в началото на връзката, но отношенията им се влошиха толкова много, че често спят в отделни спални. Бил смята, че вината за развалянето на отношенията между двамата се дължи на факта, че Анджелина не вярва на Брад и винаги иска да знае какво прави.

източник: БГНЕС