Колкото и открити и директни хора да има, всеки пази в себе си някаква тайна. Нормално е да има лични неща, които човек иска да скрие от света. Сайтът Teenproblem разкрива каква най-вероятно е тайната на всяка зодия.

Овен
Крият, че в миналото са взимали някои доста лоши избори, по отношение на хората, с които са имали романтични и интимни връзки. Обичат да изглеждат така сякаш са стабилни и всичко е наред, но всъщност невинаги те са слагали край на връзката. Сърцето им е било разбивано от хора, които не са си стрували. А овните са наранявали хора, които са били истински и лоялни. Имат много съжаления за любовния си живот.

Телец
Телците не показват, че не могат да кажат "не" на себе си. Когато искат нещо, трябва да си го набавят задължително, дори да е много скъпо и луксозно. Може да е храна, завеси, бижу и т.н. По принцип са дисциплинирани, но смятат, че са заслужили да се поглезят и да си направят подарък.



Близнаци
Не признават, че имат голям проблем с парите и в миналото са правили финансови грешки. Харчат всичко веднага и безразсъдно, спестяванията им за нещо важно са се стопявали заради прищявки. Избягват да дават пари назаем и като цяло да говорят на теми, свързани с финанси.

Рак
Тайната им е, че не могат да прекратят връзки и да преживеят нещата. Никога. Може да са в прекрасна, продължителна, щастлива връзка и все пак още мислят за бившото гадже, което им е разбило сърцето. Дори следят профилите му в социалните мрежи. Разсъждават над старите връзки - къде са грешили, какво е трябвало да направят, кои са били хубавите и лошите неща. Радват се, когато бившите страдат.



Лъв
Лъвовете не биха издали какви неща са правили в миналото, за да спечелят и винаги да са на първо място във всяка сфера. Искат винаги да са победители и никой да не ги засенчва. Може да са разнасяли слухове за съперниците си, да са манипулирали резултати. Но не са стигали до физически разправи.

Дева

Имат тайна самоличност, която се проявява, когато са възбудени. През деня да сериозни, организирани, работливи, но нощем стават шантави и палави. Обичат да опитват нови неща. Може да станат големи мръсници и да са ненаситни.

Везни
Везните имат имидж на честни и искерни хора. Но всъщност често са казвали лъжи и редовно се възползват от някои неща, които не им се полагат. Те са хората, които биха отнесли вкъщи канцеларски материали от офиса или тези в училище, които няма да ви върнат химикалките, моливите, дъвките и т.н.

Скорпион
Крият, че са започвали кавги неведнъж и са обиждали близки хора. Смятат, че така са опитвали да научат другите на нещо и не съжаляват. Но не искат всички да го разбират. Може и да са удряли някой, но по-вероятно са го наранявали само с думи. Ако някой нарани този знак, той веднага отвръща, иска да е сигурен, че е имало отмъщение. И то голямо.



Стрелец
Преструват се, че обожават да излизат, да са сред хора и не приемат нищо лично. Но всъщност са много ревниви. Не се чувстват добре, когато другите не им обръщат внимание. Може да се разочароват от много малки неща, дори да се правят, че не им пука. Всеки мисли, че стрелецът е от малкото зодии, които биха приели отворена връзка и стрелецът може да не го отрече. Но всъщност вътрешно мисли това за ужасно.

Козирог
Козирозите са много по-емоционални от това, което показват. Раними са и лесно се трогват. Плачат тайно на работа или в училище, плачат на филми, плачат под душа. А много хора ги мислят за стабилни, сериозни, дори леко безчувствени. Сякаш перфектно контролират емоциите си, но не е така.

Водолей

Тези знаци няма да си признаят, че имат ужасна памет. Може да помнят неща за работата или от уроците, но почти никога не могат да си спомнят годишнини от щастливи събития, рождени дни, дори понякога забравят за срещи, на които трябва да са. Но не искат да си признаят, за да не се скарат с никого и просто си измислят някакви други оправдания.

Риби
Тайната им е, че невинаги харесват хората около себе си и понякога просто имат нужда да останат сами. Мили са, лъчезарни и не искат да наранят другите с поведението си. Но когато чуят за някаква жестокост, когато някой лицемерничи или обижда, когато се клюкари, рибите просто искат да изчезнат. Иска им се просто да се потопят във въображението си, в един по-добър свят. Но не могат да го признаят пред другите, за да не изглеждат груби.