Благодарение на корупцията, можем наистина да бъдем сигурни, че всяка спортна дисциплина е точно толкова истинска, колкото и мелето в световната федерация по кеч - любимата на Фики Стораро.

Нагласени мачове, високи коефициенти и дори допинг скандали, са в основата на ограниченията за максималното удоволствие от спорта. С промяната на правилата, налагането на ограничения, санкции и вкарването на милиони левове, спортът като висша форма за изграждане на характера, просто няма да оцелее. Въпрос на време е, преди младото поколение да иска пари, за да играе с пешо на "мач" пред блока.

Не казваме, че е лошо за младите да се ориентират към спорта, но нека не забравяме, че Николета идва само след евентуална изява в Sporting и зашеметяващия гол за цял сезон и си отива, когато се озовете в Партизан. Добрата новина е, че българските национали още не са победени през 2016-та година, а лошата е, че скоро ще играем срещу Португалия и ще се надяваме, че нашите ще осъзнаят, че е по-добре да не се явят на стадиона. Попитахме учените от БАН, какво трябва да се направи, за да тръгне отново родния футбол, дарихме каца с кисело зеле и получихме отговорите.