Съвсем скоро ще се състои репетицията за сватбата на Меган и вие ще можете да я видите. Всъщност, не става дума за церемонията, на която актрисата ще каже „Да“ на принц Хари, а за героинята на Маркъл в сериала „Костюмари“. В последния епизод на седми сезон Рейчъл Зейн и любимият й Майк Рос, в чиято роля влиза Патрик Адамс, ще се оженят. Това ще бъде последната серия, в която Меган и Патрик ще участват и която може би ще се окаже полезна репетиция за Маркъл преди да сключи брак с принц Хари на 19-и май.

Според източници създателят на сериала Алън Корш знаел, че актрисата ще бъде задължена да се оттегли от сериала и сцената със сватбата съвсем не е случайна, защото не му се налагало да пренапише готови сцени.

Междувременно научихме, че самата Меган крие тайна приятелка, която й помага в планирането на голямото събитие. Това е стилистът Джесика Мълроуни, която ще бъде и шаферка на Маркъл.

Според източници тя е близка приятелка на Меган и е била осведомена за предстоящата сватба много преди новината да бъде обявена публично. В момента двете дружки прекарвали голяма част от времето си в разговори по телефона, касаещи сватбата и всички подробности около нея – от декорацията, до фотографите и булчинската рокля на Меган.