Ако сте почитатели на Шонда Раймс, създателката на хитови сериали като „Скандал“, „Анатомията на Грей“, „Как да ти се размине убийство“ сигурно знаете, че тя вече изглежда по коренно различен начин.

За изминалата една година тя успя да свали над 45 килограма. Няма и следа от пълната тв продуцентка, която се чудеше как да прикрие килограмите си със свръхшироки дрехи.

В интервю за Елън Дедженерис тя разкри какво я е мотивирало най-накрая да отслабне. И причините нямат нищо общо с естетическата страна и самочувствието. „Ставаше въпрос за това, че имам дете на три години, дете на две години и още едно на 13 години. Осъзнах, че трябва да съм здрава, за да бъда до тях колкото се може по-дълго време. Защото имат нужда от мен“, сподели Шонда Раймс.



Тв продуцентката си спомня много точна момента, в който осъзнала, че килограмите й вече наистина са сериозен проблем. И това било, когато се качила на самолет за Ню Йорк, седнала и въпреки многото опити установила, че не може да си закопчае колана. Първо помислила, че е дефектен, но след това осъзнала, че проблемът не е в колана, а в килограмите й.

„Тогава си казах, че или мога да помоля стюардесата за удължител на колана, или да не се закопчавам и да рискувам да умра, ако нещо стане със самолета и аз изхвърча от седалката. Реших да рискувам да изхвърча от мястото си, но нямаше да помоля за удължител на колана“, разкри Раймс, пише eva.bg.