Каквото се случва в Оксфордшир, си остава в Оксфордшир.

Защо казваме това ли? Защото в неделя в историческото графство се състоя моминското парти на Меган Маркъл, разкриват от Vogue.

Оказва се обаче, че бъдещата булка е предпочела да се сбогува с живота си на неомъжена жена не с луда вечер по нощните заведения, а със спа уикенд с приятелки. Бъдещата булка и компанията отседнали в курорт, характеризиращ се с "великолепно обслужване и съблазнително ухание на сандалово дърво", разкрива репортер на модната библия.

Кейт Мидълтън не е присъствала на празненството, тъй като е в напреднала бременност, но сред гостите са били най-близките дружки на звездата – дизайнерката Миша Нону и пиарката на модна къща Ralph Lauren Вайълет фон Уестенхолц, която според клюките е сватосала актрисата и Хари.

До сватбата на Меган и Хари остават 74 дни. Вече е ясно и къде ще се врекат във вечна вярност младите влюбени.

Те ще разменят обети на църковна церемония в параклиса "Свети Джордж" в Уиндзор, която ще бъде водена от самия архиепископ на Кентърбъри Джъстин Уелби.

След края на церемонията, както повелява традицията, младоженците ще напуснат замъка и ще се отправят на обиколка из централните улици на града. Когато тя приключи те ще се върнат обратно в замъка Уиндзор, където в "Свети Джордж Хол" ще устроят прием. На него ще присъстват не повече от 250-300 човека , разкрива източник на "Дейли Мейл".

Вечерта пък бащата на младоженеца - принц Чарлз, ще даде прием в чест на младото семейство, както направи за Уилям и Кейт през 2011 година. Приемът ще включва две части - неофициална, представляваща вечеря за около 350 гости, и коктейл с уиски бар за около 550-600 човека. Вечерята е само за най-близките до младоженците и техните семейства и според източник на нея най-вероятно ще присъстват и колеги на Меган от сериала "Костюмари", допълва източникът на британската медия.

Текст: Woman.bg