Съкровищата на Клеър Дейнс, Дженифър Лопес пийва шампанско, Анджелина Джоли си бъбри сладко...

Вижте и останалите гости на най-бляскавите партита след шоуто за раздаване на наградите "Златен глобус"...

СЪПРУГА С ТРОФЕЙ

Клеър Дейнс се перчи със статуетката си за най-добра актриса във филма на HBO "Темпъл Грандин"(Temple Grandin ) и със сладкия си съпруг Хю Данси на афтърпартито на HBO за след наградите "Златен Глобус", което се проведе в хотел Бевърли Хилтън.

ПОЛЕЙ СЛУЧАЯ

Една от представящите награда (и новият съдия на American Idol), Дженифър Лопес се наслаждава на малко шампанско в роклята си с пера на Marchesa докато оставя краката си, в обувки на Christian Louboutin, малко да починат по време на партито на Relativity Media и компанията Weinstein в хотел Бевърли Хилтън, пише People.

СМЯХ ДО СЪЛЗИ

Номинираният за най-добър актьор Райън Гослинг се залива от смях докато си говори с красавицата от "Доктор Хаус" Оливия Уайлд (облечена в Marchesa) на партито на Weinstein и Relativity.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

СЛАДКИ ПРИКАЗКИ

Номинираната за най-добра актриса Анджелина Джоли си бъбри сладко със съпредседателката на Sony Pictures Entertainment Ейми Паскал по време на афтърпартито на Sony Pictures в хотел Бевърли Хилтън. Анджелина е в рокля на Atelier Versace.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

ФИЛМОВ КУПОН

След като връчи на Робърт Де Ниро наградата Сесил Б. Де Мил за цялостно постижение, Мат Деймън отново се намери с режисьора си от филма "Добрият Пастир"(Good Shepherd) зад кулисите на партито на Weinstein и Relativity.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

ВЕСЕЛА КОМПАНИЯ

Звездите на сериала "Веселие" (Glee) Джена Ушковиц, Найа Ривера, един от създателите на шоуто Брад Фалчък, номинираната за главна роля Леа Мишел и Амбър Райли празнуват своята награда за най-добър мюзикъл/комедиен сериал на партито на FOX.

БРИТАНСКА ИНВАЗИЯ

След като показа новия си Спайдърмен костюм, номинираният за най-добър актьор в поддържаща роля Андрю Гарфийлд "омота социалната си мрежа" около друг британец – представилия награда Робърт Патинсън, на партито на HBO.

ГОРДА И БРЕМЕННА

Натали Портман излага на показ растящия си корем в рокля на Azzaro, докато споделя щастливия момент на победата като най-добра актриса със съпредседателката на Fox Searchlight Pictures Нанси Ътли, на партито на FOX.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

ПОЗИРАЙ

Връчилата Глобус Мила Йовович (Д) позира с Ема Робъртс (Л) на партито на Weinstein и Relativity.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

ШЕГИ И ЗАКАЧКИ

Докато си почива от задълженията си на домакин на церемонията, Рики Джървейс се забавлява на партито на HBO със звездата от "Играта на играчките 3" (Toy Story 3) Тим Алън, който връчи една от наградите за вечерта.

ТОСТ!

Наздраве! Номинираната за най-добра актриса Никол Кидман, в рокля Prada на пайети, се радва на малко шампанско на партито на Weinstein и Relativity.

НАЕДРЯЛО КОРЕМЧЕ

Звездата от сериала "30 Rock" и бъдеща майка Джейн Краковски обгръща новата си извивка на покрива на хотел Бевърли Хилтън по време на афтърпартито, организирано от NBC, Universal Pictures, Focus Features и Chrysler.

ГОТОВИ ЗА ПАРТИ

Дженюари Джоунс е Горещата Бети! Звездата от "Момчетата от Мадисън Авеню"(The Mad Men), облечена във Versace, позира с Джейсън Сийгъл от "Как се запознах с майка ви"(How I Met Your Mother) на партито на HBO.

СЛАДУРАНА

Мила "Сладките Устни" Кунис (както колежката й от "Черния Лебед"(Black Swan) Натали Портман я нарече в благодарствената си реч) е прекрасна в роклята си на Vera Wang, докато празнува номинацията си за най-добра поддържаща актриса на партито на HBO.

МАЦКИ НА БОРДА

Победителят за най-добър телевизионен актьор Стив Бушеми е повече от доволен, обграден от ослепителните си колежки от сериала "Престъпна Империя"(Boardwalk Empire ) Кели МакДоналд и Пас де ла Уерта на партито на HBO.

АВТОГРАФ

Уорън Бийти оставя своя подпис на лицето на представилия награда Джими Фалън в хотел Бевърли Хилтон на партито на NBC, Universal Pictures, Focus Features и Chrysler.



СПРИНТ ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

След като спечели за най-добра комедия с филма "Децата са добре"(The Kids Are All Right), Марк Ръфало заедно със съпругата си Сънрайз Койни тичат към партито на Warner Bros и In Style.



ЗДРАСТИ, ЧЕРВЕНОКОСКЕ!

Най-сексапилната червенокоска на телевизионния екран Кристина Хендрикс празнува номинацията на сериала "Момчетата от Мадисън Авеню" (Mad Men) с колегата си Рич Сомър по време на организираното от AMC събитие в Бевърли Хилтън.



ОСЛЕПИТЕЛНА

Зак Браф гледа втренчено Ан Хатауей, която се забавлява показвайки на всички чаровната си усмивка, облечена в бляскава рокля на Armani Privé на партито на FOX.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

РАМО ДО РАМО

По-близки от всякога, Майкъл Дъглас, който победи рака и съпругата му Катрин Зита Джоунс не се отделиха един от друг по време на партито на Weinstein и Relativity.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

ПОБЕДИТЕЛКА

Мелиса Лио е горда със своята статуетка за поддържаща роля във филма "Боецът"(The Fighter). Със сигурност е много по-елегантна на партито на Weinstein и Relativity, отколкото във филма.

*Снимка: Getty Images/ Guliver

Вижте видео:

Модата на афтърпартитата за наградите "Златен Глобус"