В разгара на миналата година рапърът Криско се изфука, че започва ударни тренировки, за да прави тяло на фитнес модел, като още от тогава буквално спамеше по темата непрекъснато. В начинанието му се включи Сами Хоссни, който стана познат с участието във "Фермата" по бТВ. Старозагорецът с египтняски произход стана буквално фитнес гуро за габровеца, но изведнъж съвместната им дейност рязко се изпари, забелязаха фенове на хип-хоп звездата ни.

За никого не е тайна, че Криско даде голям тласък за популярността на Сами и той придоби още по-голяма сила сред младата аудитория, която започна да го следи и да търси за тренировки. Запознати разясняват, че уговорката между двамата била арабчето да превърне рапърът в фитнес батка, но резултат особен нямало, освен че отслабнал и се сбогувал с корема, който беше заформил от нездравословен начин на живот. Мускули и супер тяло уви така и не изваял, въпреки многобройните тренировки, които осъществили със Сами. С днешна дата нито единият, нито другият говорят за обща дейност или спорт.

Оказва се, че двамата са разтрогнали приятелството, приключвайки всякакви контакти, твърдят близки до участника от "Фермата". Една от причините била, че Криско видял, че трудно може да качи маса и буквално се отказал да продължава да слуша какво и как да изпълнява във фитнес залата. Това, което му диктувал фитнес инструкторът се оказало непосилно за възможностите му в спорта, а и навиците да посяга към калорични бомби също била неустоима. Така мераците му за бързо фитване останали само на думи и това буквално изнервило изпълнителят, който бил нетърпелив за промяната която не се оказала въпрос на няколко месеци-година. Отделно той не можел да се лиши от куп нездравословните храни, които обича да приема и които го бяха превърнали в поохранен рапър. Раждането на второто му дете също оказало влияние, тъй като свободното време ставало все по-малко.

Тези, които познават добре Кристиян обаче са на мнение, че до голяма степен той приключил съпорта си за популярност на Сами, тъй като видял, че миньона много бързо започва да прави пари, а затова особени заслуги има рамото, което му дава, популяризирайки го в светските среди.