„Нали не очаквате да ви кажа на кой дизайнер ще бъде и какъв цвят? Има ли изобщо звезда, която да ви е разкрила нещо“, заяви номинираната за „Оскар“ Ейми Адамс на въпроса какво ще облече на ''Оскарите''.

Вярно е, че да разкрият какъв точно ще е тоалетът им за топ церемонията ще е чисто самоубийство. Но пък не пречи медиите да зададат директно въпроса на тазгодишните претендентки за голямото кино отличие и да разберем поне в каква посока са тръгнали.

*Ейми Адамс

Ето как отговориха и няколко други красиви актриси:

„Ще бъда с анцуг! Ха-ха, шегувам се естествено. Миналата година заложих на комфорта, исках да ми е удобно. Тази година съм в настроение: „По дяволите, слагайте ми корсета!“ Акцентът ще е модата, а не удобството.“, заяви Дженифър Лорънс.

*Дженифър Лорънс

„Все още не знам, защото покрай Супербоул и тоновете вкусна храна не мога да мисля за рокля, в която да вляза. Но успях да разгледам няколко много добри и стилни варианта.“, каза Ан Хатауей.

*Ан Хатауей

„Ще избера нещо цветно и пъстро. Повечето момичета мечтаят за сватбената си рокля, а аз винаги съм мечтала за Оскаровата си рокля. И тя няма да е в скучни тоналности.“, призна Джесика Частейн.

*Джесика Частейн