В навечерието на един от най-светлите празници в годината – Коледа, Ивана сподели със зрителите какво си пожелава всяка година.

“С годините приоритетите се променят и ако преди е било важно непременно да изкарам тотален хит, сега на първо място е важно хората, които най-много обичам, на които държа, семейството, приятелите, близките и аз да сме живи и здрави. Всяка година аз си пожелавам едно и също нещо и то е да ставаме все повече и повече на масата – тоест никой да не си отива, а да идват нови хора, нови приятели...Винаги завършвам вечерта с думите - Колкото сме тази година, догодина да сме два пъти повече”, споделя певицата пред журналиста Емил Дилчев.

Ивана не крие, че години наред, на 24 декември, не поема никакви ангажименти, участия, нито нищо, свързано с доходи. За нея тази вечер е най-специалната, защото се събират цялото семейство и спазват традициите:

“Има нещо много смирено, много тайнствено в тази вечер и аз не бих я заменила с нищо”, категорична е Ивана.

Мегазвездата на телевизия “Планета” разкрива, че изпраща една хубава година в професионален план, година, в която е успяла да експериментира и направи малко по-различни парчета.

“Аз като певица вероятно ще си остана многопластова, различна – от една страна да пея тежки песни като “Аз съм с теб”, “Ало, мамо”, в същото време да съм тотално в другата крайност, в която да изпея например “Ало, мадона” или пък “Празник всеки ден”, въобще всичко, свързано с купон и настроение”, споделя Ивана.

На Нова година Ивана ще бъде гост във Велинград, където ще посрещне Нова година с всички, избрали най-посещавания СПА курорт в България.