Антония Петрова и съпругът й - Александър Бередин, ще вдигнат втора сватба, но все още  не са решили къде точно ще се състои тя и дали въобще ще е в рамките на тази година, разкри миската.

„Още не съм решила кога ще бъде. Сега не е сезонът – ще бъде или в края на лятото, или другото лято, а защо не и зимата. На по-екзотичните места винаги е топло. И ще е по-готино ние да вдигнем втора сватба на слънчево и топло място, когато тук е студено. Засега обаче нищо не съм планирала, медиите пак подеха нещата и решиха, че след месец-два ще е втората ни сватба. Не е така. Нарочно оставихме църковния брак за по-нататък. Идеята ни е да се оженим на морето и да бъде пълна противоположност на това, което беше на зимната ни сватба. Не съм решила още дали ще бъде в България или в чужбина“, обясни  Мис България 2009, пише „Блясък“.

Антония разкри и подробности за бъдещата церемония, както и евентуалните дестинации, на които се е спряла.

„Със сигурност ако е в България ще бъде в Созопол, защото си купихме жилище там, а и знаем едно място, което е много красиво. Ако е в чужбина – пак ще е морска, тип малко като на Меган Фокс – готина и непринудена, на плажа", допълва щастливата младоженка.