Поп звездата Селин Дион има сериозни здравословни проблеми и това наложи анулирането на концертите й в "Сизър палас" в Лас Вегас. Както е известно от години певицата е абонирана да пее в култовата зала. Очевидно обаче преумората от постоянните изяви се е отразила на състоянието на канадката.

Във Фейсбук страницата й бе написано, че спектакъла й се отменя за неопределено време. Като причина е посочено, че Селин Дион има нареждане от лекаря й да си почива дълго време. Към момента обаче все още не е известна каква диагноза й е поставено. "Най-вероятно става въпрос за преумора. През годините Селин почти никога не си е давала почивки. А това да излизаш всяка вечер пред публика си е изтощително", коментират приближени до звездата.

Тази неделя Дион ще почете паметта на съпруга си Рене Анджели, който беше и нейн мениджър. Той почина от рак на гърлото на 14 януари 2014 г. Въпреки болката от загубата дивата успя да се съвземе и направи две европейски турнета, след което се завърна на сцената в Лас Вегас. Именно в Париж започна да се шушука за любовна връзка между нея и танцьора й Пепе Муньос. Но в интервю за френското издание Gala той заяви, че двамата със Селин са само добри приятели.