Нежната половинка на продуцента в „Музикална академия“ Иван Христов - Ирина Тенчева, се възмути от скандала, който се разрази в шоуто между журито и менторите на певците.

“Запозната съм с концепцията на предаването “Музикална академия” още преди да тръгне на екран и честно казано имах някакви резерви по отношение на слоугана „сблъсък на поколенията“... След днешния лайв си посипвам главата с пепел (какъв скандал, какви думи си размениха... легенди и млади звезди - признавам, че си налях питие!) Освен че форматът е повече от успешен, със задоволство отчитам, че явно все още съм от „младото“ поколение”, сподели минути след скандала, който се разрази между Рут Колева и Здравко от „Ритон“. В разправията се включиха също и Кичка Бодурова, и Марияна Попова.

Припомняме, че преди началото на изпълнението на Мария Драгнева бе пуснато клипче, на което менторката й обвинява Здраво от „Ритон“ в некоректно отношение и видимо пристрастие към участниците от „старите звезди“ за сметка на „новите“.

„Не мога да разбера защо Здравко от „Ритон“ има такова високо самочувствие! Бах ти звездата!“, включи се към коментара на Ирина Тенчева в социалната мрежа и Катето Евро, пише Bliasak.bg.