Катерина Евро не спира да обича и помага на снаха си Таня, въпреки че синът й Сашо Кадиев вече има нова булка, пише вестник "Минаха години". Актрисата, която гледахме до преди седмица като част от „България търси талант“ търси наематели за караваните на Таня и усилено агитира познати, колеги и приятели да изберат почивка именно в тях. Бившата танцьорка Таня, която преди години продаваше парфюми, сега смени попрището и реши да се впусне в туристически бизнес. Тя стопанисва две каравани в популярен български къмпинг.

На въпрос за половинките в живота му наскоро, Кадиев шокира:“Аз имам две половинки и eднo дeтe."Дъщeря ми Кaтeтo e c Тaнчeтo нa мoрeтo c кaрaвaнaтa. Тe ceгa я пoдгoтвят. Мaйкa и Тaнчeтo имaт мнoгo рaбoтa пoкрaй пoдгoтoвкaтa нa кaрaвaнитe, кoитo вeчe cтaнaхa двe", дoпълни Кaдиeв. Cлeд кaтo кaзa някoлкo дoбри думи нa дългoгoдишнaтa cи пoлoвинкa Тaня, aктьoрът зaпoчнa дa хвaли нacтoящaтa cи любoвницa Ивeлинa Чoeвa. "Иcкaм дa пoздрaвя Ивeлинa Чoeвa, кoятo cигурнo глeдa в мoмeнтa. Тя e и мoя пoлoвинкa в някaкъв cмиcъл", зaяви пoчти зaeквaщo Caшo. Чоева е от близо година неотлъчно до водещия, а наскоро се снима и в клип с него и братя Аргирови.

За новата снаха на Евро се знае малко. Родом е от Хасково и още на 14 години се различавала доста от своите връстници заради високия си ръст. Майка ѝ я записала в модна агенция и така започнала кариерата й, която я отвела в Лондон. „Липсваха ми семейството и приятелите, но никога не бих променила съдбата си. Този начин на живот ме изгради като личност, даде ми и все още дава възможност да опознавам света“, признава брюнетката. Въпреки детската си мечта да стане космонавт, тя поема по пътя на модата. Не работи с никоя модна агенция и сама урежда ангажиментите си. „Като по-малка имах много различни мечти. От балерина до космонавт. Спомням си, че ходих на уроци по астрономия и много силно исках да излетя с космически кораб в Космоса и да последвам стъпките на Валентина Терешкова", споделя Ивелина в едно от редките си интервюта.

„Голотата не ме притеснява, ако е в допустимите граници и естетически издържана. Никога не бих взела участие в нещо пошло, което не съвпада с моите разбирания за красота или ме кара да се чувствам неудобно“, откровена е красавицата. Покрай модата, успява да завърши бизнес, но не пропуска и да пътува за удоволствие. Най-прекрасното място, което е посещавала, е Куба, но обича да язди и коне в Родопите. Харесва българските традиционни манджи, така че ще намери допирни точки с Катето Евро, майсторка на вкусните храни.