Фолк певицата Кали разголи душата си пред Венета Райкова и призна причините за раздялата с последния мъж в живота си Влади. Тя бе категорична, че се чувства смазана след провала на третата й поред сериозна връзка с мъж, от които има и син Александър. Кали бе достатъчно откровена като заяви, че 6 години е лъгала и себе си, и публиката си, като е обяснявала, че ще чувства щастлива с Влади.

Той обаче бил педант, който не разбирал широко скроената Кали и я съсипвал със забележки по всякакви поводи-от срещата с приятелки до яденето на шоколад сутрин. Бившата й половинка си позволявал да я нарича „к.рва”, призна Кали, която бе категорична, че работата й изисква да флиртува с публиката. Бащата на Александър се пробвал да се меси и в работата на бившата си и й давал съвети как да подрежда песните си по време на участия.

Освен това той не могъл да приеме докрай другите две деца на Кали. „Аз не обичах Влади, аз го обожавах”, призна още певицата, която обаче не искала да продължава да живее в лъжа.
Кали припомни още, че като малка е била свидетел на домашното насилие, което баща й упражнявал върху майка й. „Той не бе добър човек, Бог да го прости”, отсече изпълнителката.