Това е философията, която следва певицата и споделя със зрителите на телевизия “Планета”.

“Човек трябва да живее активно и да прави само хубави неща за себе си и за околните”, признава Кали и като отговор на тези думи звучат плановете, които тя има за Лято 2017.

След като представи един от сигурните хитове на сезона, певицата смята да се впусне в още нови и интригуващи предизвикателства.

“До дни ми предстои да отидем в Южна Италия с Влади, Алекс и Марк и с 18 човека приятели, които имат деца на възрастта на Марк” – разкрива Кали и продължава – А като се върна от там ще запиша последно ниво в непрофесионалната лига на испаноговорящите – ниво B2 в Институт Сервантес в София. Целия юли съм го приписала на това, а събота и неделя пък възнамерявам да уча кайт и сърф, и август - мисля да отида на о. Лефкада, за да усъвършенствам уменията си. Тренирам и бокс междувременно”.

Кали споделя желанието си да се развива и да учи докато е жива, защото иска да граби от живота с пълни шепи и да се усъвършенства.

Певицата е щастлива от успеха на най-новата си песен “Каква съм луда” и признава, че не е лесно да бъде нацелено какво точно искат хората. Това обаче е един от пътите, в които нещата са ѝ се получили успешно – и по отношение на музика, текст, видео и срокове.

“Слава Богу сега уцелих и от началото на годината не съм спирала да целя, добре ми се получава играта на дартс в музиката – и с “Мафия”, и с “Имаш ден” и сега с “Каква съм луда”, споделя с усмивка Кали в “Звездно”.