"Твърде вероятно е Преслава и Фики да са заедно. Никога не съм ги виждала като двойка, но постоянно гледам снимки, чета материали и си правя изводите. Не мога да твърдя със сигурност, че са заедно, но има един много хубав български израз - нека да се пошегуваме, че да си кажем истината."

Това заяви пред "България Днес" фолк певицата Кали, чието изказване около Нова година породи лавина от спекулации, че колегите й Преслава и Фики имат нещо повече от приятелски отношения.

В разговор с друга певица - Бони, Кали заяви: "Когато между Преслава и Фики е имало нещо - това трябва да се каже, а не да ги прикриваш, Бони".

*Фики и Преслава

Именно тези думи провокираха коментари, че изпълнителките знаят за любовна авантюра, но упорито я прикриват.

"Тези думи са извадени от контекста и засилени в определена посока. Истината е, че не знам дали Преслава и Фики са заедно, но дори да е така, не виждам нищо лошо. Това са млади и свободни хора, които могат да правят всичко, което им е на сърце. Не е моя работа да казвам кой с кого си ляга и през последните дни да се чудя какво да кажа на Преслава за получилото се недоразумение. Точно тя е една от певиците, които изключително много уважавам като човек и артист", добави Кали.

*Преслава и Кали