В новия брой на “Автограф” по Планета ТВ гостува Кали заедно със сина си Марк.

Певицата споделя, че много скоро след раждането на третия си син Александър е започнала отново да работи, да създава песни и да ходи на участия, въпреки че повечето хора си мислят, че се е отдала изцяло на майчинството си.

За Алекс казва, че е най-очарователното бебе, а за Влади – любимият й мъж, че е страхотен татко.

“Влади през нощта поема по-голямата част от дежурствата за бебето, тъй като аз често съм на участия. Излиза с него на разходка, не се притеснява да бута количка, сменя пелени, къпе го. Малко по-плах е от мен, което е нормално, но се справя страхотно, дори изумително добре”, споделя певицата.



Кали казва, че в момента се намира в състояние, в което не позволява да бъде нещастна. Не би казала, че е най-щастливият човек на света, защото връзката й, както всички други, има своя преломен момент.

“Втората, третата година от една връзка не са като първите месеци. Нещата стават различни, особено, когато те залеят битовизмите. А когато на главата ти има и три деца, две от които не са твои, нещата стават много сложни. С Влади ни се налага да се справяме с тези неща, които малко ни изнервят и ни пречат да си доставяме това щастие и радост, които са били в началото и заради които сме заедно”, признава изпълнителката.



Певицата разкрива, че не е загубила вяра, че именно Влади е човекът, с когото би могла да бъде щастлива и се надява и той да не е загубил. Но ако това е така с усмивка казва, че „грехове и мъже не повтаря“, както е изпяла в новата си песен “Аз съм аз”.

“За мен щастието, децата, любовта нямат цена и аз не плащам никакви такси за това. Какво ще кажат хората изобщо не ме интересува. Те така и така говорят.”

Въпреки че преди време Кали получи годежен пръстен от Влади, двамата не говорят за сватба.

“Аз съм особена жена. За мен след годежния пръстен много бързо трябва да дойде халката. Ако се забавиш, затварям вратата и повече не можеш да минеш от там. Влади доста се забави и мисля, че няма да му се получи, освен ако не направи нещо супер фантастично и изненадващо, за да ме провокира да искам много да сключа брак”, категорична е Кали.

Певицата не може да си обясни защо мъжете подаряват годежен пръстен, след като не им стиска да се оженят. Според нейните наблюдения съвременните мъже са много страхливи.