Както вероятно вече сте научили, фолк певицата Кали е новата водеща на предаването "Споделено с...". Певицата ще бъде и новият ВИП автор в Eто какво сподели Кали пред женския сайт: - Как се реши да влезеш в новото амплоа на водеща?
- Това амплоа съвсем не ми е чуждо, защото „Споделено“ е вторият ми ангажимент като ТВ водещ - преди няколко години вече бях лице на предаването „Размяна на съпруги“. Този път решението не бе много лесно най-вече заради многото лични и професионални ангажименти, които имам в момента. Но продуцентите на предаването !no frame media искаха точно аз да поема щафетата на „Споделено“ и успяхме да направим програмата така че да мога да се справям.

- Как се подготвяш за „Споделено“?
- Основната работа по информационната и подготвителна част е поета от редакторския екип на предаването в !no frame media. Преди снимките колегите ми изпращат темите и гостите, за да мога да съм запозната с нещата по-добре и да мога да реагирам в повечето ситуации, а ако се наложи умея и да импровизирам.

- Какво очакваш от предаването?
- Иска ми се „Споделено“ да помага на хората, да успее да даде отговор на въпроси, с които зрителите не знаят как да се справят и към кого да се обърнат или не смеят да ги поставят. Това за мен е най-важното!

- Ще има ли промени в „Споделено”?
- Има планове за нови неща, но могат да се коментират тогава, когато вече са реализирани. - Разкажи ни повече за образованието си по философия, което завърши съвсем наскоро, какво ти даде то и смяташ ли, че ще ти помогне в новото предаване?
- Важните неща, които ми даде философията са по-широк мироглед и желание за повече знание. Мисля, че точно тези две неща много ще ми помогнат, защото те са в основата на това, предавания като „Споделено“ да съществуват.

- Какво мислиш за предишните водещи – твоята колежка Камелия и Вихра?
- Гледала съм само по 1-2 предавания с всяка една от тях, затова мнението ми е базирано на доста малка извадка, но на мен като зрител стилът на водене на Камелия сякаш ми допадаше повече, имаше повече енергия в предаването.

- Какво ново ти предстои в музикалната кариера?
- В момента подготвям новата си песен „Лошите взимат ни душите“, която се надявам да мога да представя на зрителите до средата на октомври. Видеоклипът е най-сложният, който съм правила за последните години и се надявам да се хареса на аудиторията.

- Имаме и няколко женски въпроса към теб: Как поддържаш формата си?
- По най-нормалния за мен начин – тренировки и режим на хранене. - На какви разкрасителни процедури се подлагаш?
- Масажите са процедурите, които най-често мога да си позволя от гледна точка на време, затова те преобладават. Веднъж в месеца мога да направя SPA полуден и се чувствам страхотно след това.

- Какво ти костват нощните участия?
- Костват ми това, че аз и сънят ставаме все по-рядко виждащи се познати.

- Как ще съвместяваш ролите си на майка, певица и водеща?
- Трудно, но с добра организация и любов към всяко едно от тези неща е възможно.