„Винаги съм искала да имам три мои деца и едно осиновено. След две години ще осиновя момиченце, защото винаги остава храна”, така типично в свой шеговит и директен стил фолк звездата Кали обясни на Гала какви са плановете й за живота оттук нататък. Певицата гостува тази сутрин в „На кафе” и разказа откровено за промените в живота си.

Както е известно, Кали е бремена за трети път, отново с момче. Тя обясни, че не е имала за цел в живота да роди три деца от трима различни мъже, но така се е случило. За нея най-важото нещо в живота е да има любов и нищо друго няма значение.

Тя обясни, че е „шашава”, а новият й мъж – „нормален”, но пък е много влюбена и щастлива. На шега сподели как си мислела, че Влади ще избяга, защото животът му от много спокоен изведнъж се превръща в лудница – трябва да живее с тъща и жена с две деца. „Трябва много да ме обича”, е обяснението на Кали.

Самият Влади вече свиква с новата ситуация в живота си дори като го питат има ли деца, той отговаря, че има две служебни и чака трето.

Двамата са се надявали този път да е момиченце и дори са имали измислено име, но когато станало ясно, че ще е момче, не успели да измислят име, което и двамата да харесват.

Кали обаче обясни, че имената на децата винаги ги е измисляла тя, така ще стане и този път. Вече е готова с името, а Влади бил съгласен с решението на любимата си жена.

Певицата сподели на Гала и как се е разделила с предишния си мъж – Антон Краус, син на бившия транспортен министър Вилхелм Краус и как е обяснила всичко на децата, пишат от nova.tv

„На Жоро всичко му беше ясно, а на Марк, който е на четири години, казах, че мама и тати са разделени, защото мама е срещнала Влади и се е влюбила”, допълни Кали. Тя благодари в ефир за подкрепата и помощта, която винаги е имала от майка си.