Вчера беше един специален ден за Кали и семейството й, защото рожденик беше най-малкият й син – Александър. На 9 януари момченцето навърши 4 години, а певицата сподели празничните емоции и с последователите в социалната мрежа.

Изминалата година бе доста продуктивна и успешна за изпълнителката, а за това дали е трудно да съвместяваш професионалните си ангажименти с тези на родител на три деца, Кали споделя:

“О, никак не е лесно. Но аз не съм от хората, които се оплакват. Работя, изкарвам пари и се справям. Няма да давам и съвети на хората как да си гледат децата. Когато човек прави нещо, трябва да си дава сметка защо го прави. И като мрънка и не е доволен, да се сърди на себе си, защото никой не му го е направил на сила. Смятам, че родителите са отговорни за собствените си деца. Отдавна живеем в демократични условия и можем да избираме как, с кого, колко и какво да правим. Така че аз съм си избрала да имам три деца и за мен е огромно удоволствие, радост и любов да знам, че ги имам“, признава изпълнителката в интервю.

Тя е категорична, че единственото, на което иска да научи своите деца е да са честни и работливи, от там нататък те имат пълната свобода да живеят живота си, както те сметнат за добре.

“За мен е важно да са честни първо към себе си и след това към хората. Мързелът е един от най-големите пороци не само за мен, и в божиите закони го пише. Леността е порок, просто в днешно време му казваме мързел. За какво си тук на тази земя и дишаш кислорода на останалите, ако няма да свършиш нещо полезно“
, споделя още своите убеждения изпълнителката.

За 2018 година Кали си пожелава само здраве – за нея и близките й, а както сама допълва - “всичко останало зависи от мен“.