Кали е сред звездите на турнето "Планета Лято 2014". Това разкри изпълнителката при гостуването си в "Открит микрофон" на Signal.bg.

"Аз съм изключително изненадана, очарована и благодарна от това, че ще бъда част от това събитие. Много съм мислила за него. Не знам как ще изненадам хората, самата ми поява там ще бъде изненада. Със сигурност имам достатъчно песни, които да звучат хитово и да накарат публиката да се радва, да пее с мен. Надявам се да бъде наистина една грандиозно шоу. От мен със сигурност няма големи очаквания, защото не са ме виждали досега какво мога да им дам, така че каквото и да им дам, ще са доволни" - издава хитовата певица.

За Кали това ще е първата поява в турне на музикалния канал и е категорична, че поради тази причина публиката няма как да сравнява предишни нейни изяви и да има конкретни очаквания.

"От Галена наистина ще очакват много, от Малина ще очакват много, от Цвети сигурно ще очакват много... Аз не знам те дали ще участват, но съм убедена, че няма да мине турнето без тези имена, защото те са големите имена в жанра, както и Преслава" - казва тя и добавя още, че със сигурност ще успее да забавлява зрителите истински.

Певицата задължително ще представи актуалния си проект "Аз съм аз". Чуйте в прикачения файл какво още сподели Кали.

Очаквайте още интересни новини от изпълнителката в интервюто ѝ за "Открит микрофон" с Емилия Стоянова, което ще публикуваме на 11 юли в 12:00 часа.