Кали, която наскоро се завърна от своето турне в САЩ, е натрупала много по-различни впечатления сега от тези преди 11 години, когато е била за първи път там.

“Беше много забавно. Всички домакини на абсолютно всички щати, в които бях, ми предлагаха атракции, опции да се разхождам, да разглеждам забележителностите. Предлагаха ми от местната храна, разказваха ми за местните навици на хората, защото от щат до щат има голяма разлика. А пък аз съм изключително любознателна и не пропуснах нито една възможност да посетя места, които ще обогатят общата ми култура и знанията ми за Америка” - разказва певицата в “Автограф”.

За партитата пред българската общност там фолк звездата казва, че са били впечатляващи.



“Хората идваха да ми благодарят, да ми целуват ръката. Бяха очаровани от моята лудост и от моята искреност, от това, че отделих от времето си да поговоря с тях, да им споделя как се чувстват младите хора в България. Те са в час и с актуалните песни, които се слушат тук в момента. Каквото е хит в България, е хит и там” - подчертава тя.

Кали споделя, че би отишла да живее с децата си в САЩ, защото там има много повече възможности за развитието на един млад човек.

Категорична е, че на предстоящите президентски избори у нас ще гласува, защото има гражданска позиция. Според нея е безумие да не гласуваш.



Кали разказва и интересни подробности за най-новата си песен с Андреас - “Помни ме”. Много е щастлива, защото този проект се е появил на бял свят, когато тя е била на турне и е имала възможността отдалече да се радва на успеха на парчето.

Андреас пък разкрива как се е родила идеята за тази песен, а също така, че зрителите ще видят на концерта “15 години Планета ТВ” той и Кали ще поздравят всички с новото си парче.