В новия брой на “Звездно” певицата Кали споделя личния си поглед върху изминалата музикална година.

“Направихме нова крачка през 2015 - показахме, че можем и на живо, започнахме да правим жив концерт с жив бенд. Мнозина очакваха нищо да не се случи около този концерт, но ние направихме заедно едно невероятно представление, а залата беше пълна. И колкото и да искат да спекулират някои с това – то изобщо не беше вярно. Това бе огромно музикално събитие, което трябва да почетат и хейтърите”, категорична е Кали.

Певицата признава още, че по нейно мнение изминалата година не е била по-различна от предишните години, но според нея има един лек застой по отношение на това да се създава нов стил музика.



“Все по-малко са изпълнителите, които експериментират, по-скоро следват нещо, което върви като обещаващ хит или модна тенденция в музиката”, споделя своето мнение звездата.

Тя смята, че това се корени в прекалената продуктивност.

“Ако се даде повече въздух и време от една до друга песен, мисля, че ще се получи нещо ново, нещо различно и оригинално”, казва тя.

В “Звездно” Кали споделя кои според нея са основните претенденти за музикалните награди на “Планета” тази година, както и че в края на януари тя смята да представи новата си балада.

Източник и сн.: Planeta.tv