Съвсем наскоро стана ясно, че Кали ще бъде новата водеща на "Споделено с..." по TV7.

Певицата, която завърши философия се е насочила към психологията и мечтае да разгадае човешката душа.

„Да си кажа честно, още не ми е останало време да се зарадвам на предизвикателството. Малкият ми син Марк тръгва на градина, а големият, Жорко, влезе в Математическата гимназия.

Завърших философия и сега ме чака магистратура по психология. Междувременно готвя авторско парче и концерти пред българската общност в Йоханесбург. Ще се върна на 12 септември и тогава започвам снимки за предаването”, изрежда плановете си певицата.

Децата й са горди от перспективата да гледат майка си в нещо различно от клипове.

„Георги отдавна искаше да експериментирам и в музиката, и с развитието си като артист. Самоук бийтбоксър е и вече планирам да запишем песен заедно, когато се усъвършенства."

"Аз съм преди всичко майка и нямам навика да спя да обяд като повечето колежки, дори да съм била на участие през нощта”, споделя Кали и не пропуска да добави, че родителят е най-големият авторитет за детето си.

Тя не крие, че във възпитанието на момчетата е по-близо до ролята на лошото ченге, отколкото до толерантния приятел.

От четири години Галина, както е името й по паспорт е щастливо обвързана с бизнесмена Антон Краус. Двойката живее в пълна хармония, но не планира разходка до олтара.

„Не ми е нужно такова събитие. То е шумна формалност в отношенията на двама души, които имат и прекрасно дете”

Откакто рови в дебрите на психологията, Кали се изкушава от възможността да лекува душите на хората. След завършването на магистратурата няма намерение да ползва дипломата си като подложка за кафе, пише в. "Монитор".

„Човекът е най-интригуващата емоционална загадка и искам да го изследвам, като отворя кабинет. Това, разбира се, не значи, че се отказвам от музиката. Тя е моят център. Ще завия към етното и ще представям страната ни по фестивали".