Многодетната майка Кали е побъркала обкръжението около себе си с домочадието си.

Фолк певицата не крие, че като родител на три деца често мъкне със себе си по участия в кръчмите някое от отрочетата, тъй като бабите невинаги имали възможност да помагат, пише ''Всеки ден''.

Както е известно, изпълнителката има 3 деца от трима различни бащи, но в крайна сметка самата тя е пожелала да отгледа и възпита момчетата си, макар и напълно сама. Освен плюсовете обаче, това има и своите минуси, категорична е брюнетката, която през вечер пее в различен град.



„Невинаги бавачката е свободна или може да отдели внимание само на едното дете. Тогава аз вземам другото и отивам на работа. Децата ми са послушни - или стоят в колата, или са някъде около озвучителя ми, докато аз работя", споделя майчините си неволи певицата.

Нееднократно Кали е била с невръстните си синчета в известни дискотеки и кръчми до малките часове на нощта. Когато на малчуганите им се доспи обаче, певицата ги изпращала в джипа си, където те на задната седалка се отпускали в дълбок и сладък сън.

„Никога не бих казала, че съм изпуснала моменти от развитието на децата си заради работата ми, тъй като ние винаги сме заедно и аз им се посвещавам във всеки свободен миг. Гордея съм, че съм мъжка майка на три деца и че отглеждам сама децата си в толкова трудни времена", сподели пред останалите във „ВИП Брадър" Галина, както е паспортното име на певицата.