След ценза по трудова психология и философия Кали планира да запише трето висше и този път то ще я оформи като профайлър – човек, който изготвя портрети на социопати и знае как да подходи в разпита, за да извлече нужните на полицията мотиви за извършено престъпление, научи „Монитор“.

„Искам да запиша криминална психология тази есен, но не знам дали ще успея с времето. Иначе продължавам с испанския. Това е шестият ми език, но е първият, който смятам да овладея до ниво на превод и преподаване“ сподели певицата, чието име по паспорт е Галина Иванова.

В лингвистичния си архив тя има гръцки – като местните даже не разпознават акцент заради съскането й като говорен дефект, руски, разбира още немски и английски.

Спортът е другата страст, в преследването на която изпълнителката на „Каква съм луда“ проявява постоянство. Заради липсата на време покрай участията си и грижите за тримата си синове тя тренира тае бо и йога чрез клипчета в YouTube у дома. Напоследък ходи на бокс, а до края на лятото си е поставила за цел да се научи да кара кайт и сърф.

С Влади, бащата на най-малкото й момче Алекс, намериха време и за почивка в Италия. Фолкзвездата тушира слуховете, че са разделени, уточнявайки, че в момента просто не делят общ покрив.

„Срещнах това момче в неговите 36 години, беше абсолютно сам и без отговорности, а аз му изсипах цялата тази паплач на главата. Три момчета са, с изявени характери, а лидери трудно се гледат. И Влади не издържа, много се изморява от моя италиански маниер на викане и възпитание и си отива у тях. Ние сме комшии, има апартамент до нас“, каза пред BiT Кали.

„Виждаме се, имаме интимни моменти, ако почувстваме нужда от такива, но не живеем заедно. Иначе напрежението ще ескалира и положението ще стане необратимо зле“, категорична е откритието на Слави Трифонов.

С бащите на Жорко и Марк е в добри отношения, но не посяга към чековете им за издръжка.

„Ако имам нужда от финансова помощ или някой от тях да се включи в промяната на поведението на децата, то тези мъже са винаги насреща. Никога не съм искала пари от тях на всяка цена, всеки месец, домакинството си поддържам изцяло с приходите от моята работа. Майка ми ме е възпитала изключително зле – да се справям все сама в живота и да удрям по егото на мъжа, като не му позволявам да ме обгрижва“, казва Кали.