В последната седмица на август в „Автограф“ гостува Кали. Певицата разказва за най-новата песен в своя репертоар със заглавие „Хайде, вдигни й“. Парчето е в дует с Емануела и вече се радва на голям зрителски интерес.

“Тази песен не е създадена с цел да хване лятото като сезон или летните емоции у хората. Направихме песен, която да оставя целогодишно топло настроение у хората. Затова във видеото не сме акцентирали на плажове, море, джетове и т.н. Парчето носи топла и хубава емоция като музика, като настроение и дуетно присъствие. Тук е момента да отбележа, че морето в клипа го заместиха дълбоките сини очи на Емануела, на която съм безкрайно благодарна, че прие поканата да направим заедно този дует,“ казва Кали.

В „Автограф“ певицата споделя как е прекарала лятната си почивка със своето семейство и как се чувства в компанията на нейните четирима мъже. Казва, че на мъжете не им е добре да бъдат с жени като нея под един покрив. На Влади също му е много трудно в един дом заедно, защото не понася нейното говорене.



”Мъжете обичат да им се разказва с две думи, те не обичат многословието. А чувство за хумор си го проявявам извън къщи. В къщи съм много зла. И това не е изкуствено. Аз съм забавен човек и обичам да се шегувам, истински обичам и хората, с които се срещам. Сякаш в мен си имам две контейнерчета – едното е за доброто, за хубавото, за смешките, за това да ти дам на теб добро настроение и да те заредя от моята положителна енергия. Другото е с катранче – в него има злоба, агресия, лошотия. И когато съм навън положителното контейнерче се изчерпва цялото и като се прибера в къщи е останало само другото. Нямам какво друго да им дам, освен да ги хокам. Дразнят ме, много ме дразнят, затова ставам друга у дома. Та те са четирима мъже – единият го друса пубертета зверски, иска да опита от всичко в тоя живот, но не всичко е за опитване и аз трябва много да внимавам с него. Другият, Марк, нито е дете, нито е бебе – на 6 години. Иска да получава помощ от големия си батко, а на Жорко въобще не му се занимава с него. Иска да бъде батко на бебето, обаче му е трудно, защото още е мъничък и не може да прецени колко силно да го стисне, да го бутне, кое е игра, кое не. Бебето е хипер активно, в момента е на фаза „да“ и „не“ и Влади, който до преди три години е живял самотен, спокоен, балансиран и изведнъж идва цялата тази хуна в къщата му и той се побърква и е в нервна криза почти непрекъснато. Но със сигурност динамика в моя живот има от сутрин до вечер и аз се чувствам супер, не бих могла да живея без това,“ с усмивка разказва Кали.

Певицата признава, че й липсва женско присъствие в семейството. Не се е отказала от идеята да си осинови момиченце и винаги в дома й ще има място за още едно легло и паничка храна. Надява се само да има финансовата възможност да си го позволи.

“Без пари няма да го направя, защото не бих могла да осигуря комфорт на това дете. А вземайки го от дом, аз бих искала да променя съдбата му за добро”, откровена е Кали в “Автограф”, пише planeta.tv.