Кали, която снощи бе участник в "Лигата на необикновените" и седна на стола на Слави Трифонов за 1 час се пошегува, че певиците в нейния бранш не са много кадърни.

В снощното издание изпълнителката води предаването. Сценаристите й бяха подготвили кратки новини, които певицата трябваше да изчете. Една от тях бе свързана със смешна изцепка на Марая Кери, която гласи: "Когато гледам телевизия и виждам тези бедни, гладуващи дечица по света не мога да сдържа сълзите си. Аз бих искала да съм също така слаба, но без всичките тези мъчения, смърт и тем подобни".

"Тази е много тъпа", изцепи се Слави, който седеше отзад, където са музикантите от "Ку-Ку Бенд".

"Може да е тъпа, но пее много хубаво", каза Кали. "Е, пее хубаво, но е много тъпа", продължи Слави.

"При нас е по-лошо - хем тъпи, хем не могат да пеят", отговори откровено Кали, но побърза да уточни, че това не се отнася за всички в бранша, пише lifestyle.bg.

Певицата бе поканила за свой гост - гримьора Мис Бони. Когато гостът се появи в студиото Кали продължи със своята откровеност, като каза, че Бони е човекът, който прави от колежките й "крокодили" големи красавици, след като им сложи нужния макиаж. Изпълнителката се самоиронизира, като каза, че в числото на "крокодилите" слага и самата себе си.