Наскоро Кали се дипломира като бакалавър в специалност "Философия". Освен, че издаде нова песен, Кали признава, че няма с какво друго да бъде интересна за жълтите издания.

"Нищо не съм чела напоследък за себе си в жълтата преса. Явно другите имат по-активен клюкарски живот, а аз с моето скучно учене и вадене на песни не съм жълта. Работя много и доста съм заета. Това е и времето, в което мога да си почина със семейството и приятели"

Както миналата година, така и тази, Кали ще прекара някой и друг месец в Поморие, където има апартамент с любимия си мъж.

"Това е едно страхотно местенце, което сме аранжирали заедно. Много е готино, майка ми замина заедно с малкия ми син, а аз трябваше да остана в София заради дипломирането ми", разказва певицата.

Кали не мисли да се занимава с философия, поне не на този етап, защото според нея сега би могла да бъде "учителка по философия в някоя гимназия". "Смятам да запиша магистратура и едва след като я завърша, бих могла да мисля за реализация в професионална насока'', пише blife.bg.