След всички коментари и разкритие след раздялата на Кали и нейния любим Антон Краус изглежда фолк певицата доста страда заради случилото се. Тя често усеща липсата на половинката си и вероятно вече съжалява за това, че му изневерила.

Краят на отношенията между новоизлюпената телевизионна водеща Кали и мъжа й Антон Краус явно не е съвсем окончателен. Певицата доста страда заради раздялата и го призна публично.

"Не може без драма, особено след като си бил толкова дълго с един човек. Ти ноктите като си изрежеш ти е кофти, а какво остава за нещо такова. Не е приятно, има моменти, в които Тони ми липсва", сподели тя в обширно интервю пред списание "Нов фолк".

Кали отбелязва, че не са сложили край на връзката си по най-добрия и цивилизован начин. Всъщност според нея няма нищо хубаво в това двама души да се разделят, въпреки това не смята да съжалява за нищо, което й се е случило, пише blife.bg.

След като прочела книгата на Хорхе Букай "Пътят на сълзите", коренно променила мисленето си относно разделите в живота – с вещи, с любови, с починали хора и т.н.