''Аз съм от щастливите хора в този свят, които правят това, което обичат.'' Това споделя певицата Кали в предаването “Тази неделя”. Кали гостува в месеца, в който празнува своя рожден ден и прави своята равносметка за извървяния до момента път.

“Всичко, което съм направила и през което съм преминала е съзнателно, и съм искала да го направя и да платя цената, която съм платила”, признава Кали.

Тя разкрива още, че никога не са й поставяли картите на масата по начин, по който да я кара да се бори с егото си и с личните си убеждения, пише planeta.tv.

“Времето, което отминава и остава зад мен наслагва емоция и разраства онова нещо, което е безобемно - душата ти, а не ме ограбва”, категорична е певицата.

Тя признава, че не се плаши от възрастта, защото човек остарява преди всичко вътре в себе си.

“Душата ми когато остарее, тогава ще е страшно. Не можем да се борим с гравитацията и времето, но можем да се борим с това какъв е духът ни, трябва да не позволяваме на детето в нас да умре и тогава ще останем вечно млади, защото излъчването е най-важно”, откровена е звездата на музикална компания “Пайнер”.

снимки: Кали и Костадин Кръстев - Коко за DECALOGUE