“Не съм аз, ако не живея на пълни обороти и не гоня план максимум – като майка, като любима, като музикант, като вечния ученик на живота”, това кредо следва Кали, която не спира да търси път към нови хоризонти и самоусъвършенстване.

“Продължавам да се самоусъвършенствам с духовна литература и навсякъде пише - Следвайте децата си, те имат на какво да ви научат. Да имаш три деца с такава възрастова разлика е вълшебство, не предизвикателство”, признава певицата пред в. Монитор.

Кали, която има всички необходими дипломи за учител е категорична, че да работиш с млади хора е изключително удоволствие, въпреки че заплащането в тази сфера е ниско.



“Ще се занимавам и с това някога, но не сега”, споделя още звездата на “Пайнер”.

Тя разкрива, че спорта е основното нещо, в което проявява постоянство, като набляга на различни упражнения, които прави вкъщи, защото да отдели 3 часа за посещение във фитнес залата за нея е лукс. Тя не пази диети, но се старае да се храни балансирано:

“Аз съм краен човек както в любовта, така и в храната. При мен е или черно, или бяло положението, вариантът 50 нюанса сиво не съществува”, признава още певицата.

Източник: Planeta.tv, снимки: Кали и Костадин Кръстев - Коко за DECALOGUE