На 11 октомври Кали се завърна от своето едномесечно турне в Канада и САЩ.

Още на следващия ден тя зарадва своите почитатели във Велико Търново с първата си концертна изява след завръщането си.

Именно в старопрестолния град бе премиерата пред публика на най-новия дуетен проект на Кали и Андреас “Помни ме”. Лентата направи своята официална премиера в Planeta Official в You Tube на 7 октомври, когато певицата беше все още беше далече от Родината. Кали обаче не пропусна да изкаже своите благодарности към екипа, реализирал видеото и към своите фенове.

“Благодаря от цялото си сърце за страхотните отзиви за “Помни ме”. Andreas, това се казва добра комбинация. Искрено се радвам, че тази песен успя да докосне толкова много хора. Това нямаше как да се получи без невероятно нежната музика и аранжимент на Dimitris Bezdzekis, уникалните рими на Росен Димитров и прекрасния клип на режисьора Людмил Иларионов - Люси и операторa Георги Марков. Елена Николова и Борислав Соколов-Бони, за пореден път са отговорните майстори за косата и грима, а Стоян Апостолов е автора на невероятните визии. Благодаря отново на всички тях, както и на всеки участвал в подготовката и реализацията. Справихте се великолепно и заслужавате всички положителни мнения за проекта.”



Срещите на Кали с българската публика вече са изпълнили нейния работен календар. До края на тази седмица са две - на 14 октомври Кали е специален гост на клубно парти в София, а на следващия ден ще пее за своите почитатели в Козлодуй.